Quad Z-3 Gulvhøjttalere

Quad Z-3

Quad Z-3

Lagerstatus: På lager

Sendes Monday, August 22 hvis det er bestilt inden 2 dage, 20 timer og 53 minutter!


24.999 kr /Sæt


QUAD har med Z-serien givet os en serie af højttalere, der muligvis overgår, alt andet på markedet i samme prislag. Lyden er magtfuld, luftig og neutral. Bassen kraftfuld, dog præcis og nuanceret, og samtidig er den tonale balance enestående.

* Påkrævede felter

+ -


  • Testvinnare

  • Hög kvalitet

  • Traditionell Quad ljud

  • Kontrollerad bas

  • Bi-wire

  • Kräver förstärkere

QUAD har med Z-serien givet os en serie af højttalere, der muligvis overgår, alt andet på markedet i samme prislag.  Lyden er magtfuld, luftig og neutral. Bassen kraftfuld, dog præcis og nuanceret, og samtidig er den tonale balance enestående.

 

Z-serien benytter Quads nyeste flagskibs bånddiskant, der er udviklet med en ny tilgang til designet. Ved hjælp af en unik sandwich konstruktion, opnås en usædvanligt robust højeffekts diskant, men med den fantastiske fine, luftige og dragende lyd, gode bånddiskanter er kendt for!

 

I Z-serien, er denne avancerede bånddiskant parret med en lige så højydende flettet kevlar mellemtoneenhed med et unikt dobbelt-roll-ophæng specielt designet til at styre kant opbrydning, og give gennemsigtighed og ufarvet lyd.

 

Basenhederne er også kevlar, som er gjort lette og meget stive. Disse to egenskaber er med at til skabe en hurtig membran, som har en høj følsomhed og derfor fungerer, som et perfekt stempel til de dybeste oktaver.

 

Basdelen benytter et akustisk filter basrefleks system. Denne del af kabinettet, anvender et dobbeltkammer filter, der eliminerer, den puffede og upræcise bas, der næsten altid findes i konventionelle basrefleks systemer. Lyden kan bedst beskrives, som kom den fra et lukket kabinet, dog med alt den dybde og tyngde man får, fra en normal basreflekshøjttaler. Lyden står frit i lokalet og er ikke påvirket af selve kabinettet i en negativ retning.

Dette bidrager til en naturlig og utvungen reproduktion, helt ned til de laveste frekvenser af et symfoniorkester.

 

Helt tilbage i monodagene af 1949, lancerede QUAD deres ”Corner Ribbon” som sin første højttaler. Den var et "prestige" produkt, men leverede noget helt særligt! En uset klar og detaljeret øvre mellemtone og diskant.

Quad ”Corner Ribbon” var en højttaler, som var uforlignelig til konkurrenterne på denne tid. Især skyldes dette Quads filosofi, som stadig overholdes i al produktudvikling:

“The Closest Approach To The Original Sound”

Da Corner Ribbon var Quads første kommercielt tilgængelige højttaler, var ikke alt perfekt – den genererede en relativt lav effekt og båndenheden var meget skrøbelig.

Grundlægger Peter Walker fortsatte mod sit mål og udviklede det, der skulle ende op med at, blive en af de mest ikoniske højttalere i historien. En ’full-range’ push-pull elektrostat højttaler.

Den naturlighed og realisme fra den oprindelige ”Corner Ribbon” blev hæderkronet af diverse hi-fi magasiner. Så spørgsmålet er, kan QUAD’s ingeniører toppe denne præstation i dag, eller endda overgå det? svaret er ja!

 

Så det at lave et nyt båndmodul, der skal kunne håndtere nutidens kraftige forstærkere, og gøre den originale Corner Ribbon retfærdighed, er ikke nogen let opgave.

Z-seriens bånddiskant opnår dette, ved at udnytte en sammensat bånd sandwich konstruktion, der er langt mere robust end tidligere designs og giver dette bånd et usædvanligt stærkt magnetfelt og ultra-høj følsomhed.

I modsætning til konventionelle domediskant enheder, hvor svingspolen er drivkraften, som er bundet separat til membranen, er Z Seriens bånd både membran og det motoriske system. Resultatet er en unik kombination af lethed, luft og transparant ”see-through” lyd, der sørger for, at bringe musikken til live

 

Smukke buede kabinetter

Fås i piano lakeret sort, hvid eller rosentræ, de dygtigt finerede, helstykskabinetter kan uden problemer blive omdrejningspunktet for enhver stue.

 

Delefilter, kabling og terminering, er alt udført med tanke for kvalitet og kortest mulig signalvej.

Bi-wire terminalerne er af høj standard, som tillader kabler af kraftig kvalitet.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Quad
Vægt 19.0000
Typ 3-vägs golvhögtalare
Lådkonstruktion Basreflex
Känslighet 89db
Impedans
Frekvensomfång 50Hz - 20kHz
Bass extension 45Hz
Recommended amplifier power 60-250W
Diskant 90x12mm true ribbon
Mellanregister 150mm woven kevlar cone
Baselement 2 x 175mm woven kevlar cone
Högtalaranslutning Bi-wire
Mått (HxBxD) 965 x 267 x 340 (mm)