Quad S-5 Gulvhøjttalere

Quad S-5

Quad S-5

Lagerstatus: På lager

Sendes Monday, August 22 hvis det er bestilt inden 2 dage, 22 timer og 28 minutter!


14.999 kr /Sæt


S-5 højttaleren er den største gulvmodel i S-serien. En ægte 3-vejs konstruktion, som består af en bånddiskant, 5” mellemtone og to 6.5” bas drivere.

* Påkrævede felter

+ -  • Toppmodell i S-serien

  • Bra i test!

  • Hög kvalitet

  • Banddiskant

  • Ofärgat ljud

  • Kraftfull bas

  • ABR

  • Bi-wire

  • Kräver förstärkere

QUAD markerede sit 79 år med en helt ny højttaler serie: S-serien.

Hver model kombinerer avancerede kevlar bas/mellemtone enheder med en specielt designet bånddiskant, der ubesværet indfanger alle nuancer, tyngde og dynamik i musikken.

S-5 højttaleren er den største gulvmodel i S-serien. En ægte 3-vejs konstruktion, som består af en bånddiskant, 5” mellemtone og to 6.5” bas drivere.

Gulvmodeller i S-serien bruger i stedet for traditionelle basporte QUAD’s anerkendte ABR enheder (Auxiliary Bass Radiator). Ved at benytte disse specieldesignede passive enheder i baskammeret opnås der en dybere frekvensrespons helt ned til 35hz. Samtidigt fjernes en af de ofte store ulemper ved basporte, nemlig portstøj og placeringsvanskeligheder.  

Den nye bånddiskant er udviklet specifikt til S-serien og er en nykonstruktion, som deler meget af den samme teknologi som der findes i Z-serien.

Båndet selv er en sandwichkonstruktion, hvilket gør det robust nok til at håndtere kraftige forstærkere, og er fuldt nedsænket i et kraftigt magnetfelt, så den opnår sin dobbelte rolle af at være både svingspolen og membran.

Lyden i S-5 kan bedst beskrives som en stor oplevelse!

Der er en enorm tilstedeværelse i lyden og musikeren stå plantet solidt foran dig når du trykker play. QUAD har lagt enorm meget energi i fintuningen af alle højttalere i S-serien, igennem en meget velovervejet delefilter konstruktion. Resultatet er en enestående ren overgang imellem de enkelte enheder og lyden er meget naturtro. Lyden er luftig, varm dog med en dejlig neutral mellemtone og en yderst potent bas der helt kontrolleret lader dig fornemme skindet på stortrommen og kontrabassens nuancer. Til prisen er dette en højttaler der sætter nye standarder.

 

Alle modeller i S-serien fås i følgende finish:

Sort Ask eller Sapele mahogni træfinér.

Sort eller hvid pianolak .Produkt anmeldelser


 "What can I say? The S-5 delivers so much speaker for E1500 that - were we living in diflerent times - they would have caused a revolution. But we live in the MP3 era, so these are bargains of which too Iew will know. And what everyone will be
issing is an astounding perlormer with scale, attack and tatigue"free performance that recalls not only a be-ribboned forebear: there's a touch of the ESL magic, too."
Quad S-5, Hifinews - Editors Choice


Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Quad
Vægt 27.1000
Typ 3-vägs golvhögtalare
Lådkonstruktion ABR
Känslighet 90dB
Impedans
Frekvensomfång 42Hz ~ 23kHz
Bass extension 35Hz
Recommended amplifier power 40-200W
Diskant 12 x 45 mm True Ribbon
Mellanregister 125mm Woven Carbon fibre Cone
Baselement 2 x 165mm Woven Carbon fibre Cone
Högtalaranslutning Bi-wire
Mått (HxBxD) 1125 x 205 x 360 (mm)
Övrigt 3 x 165mm ABR