Mission LX-6 MKII Gulvhøjttalere

Mission LX-6 MKII

Mission LX-6 MKII

Lagerstatus: På lager

Sendes Monday, August 22 hvis det er bestilt inden 2 dage, 22 timer og 17 minutter!


Pris: 5.999 kr

Special Price 4.499 kr/SætMission LX6 MKII er en gulvhøjttaler med et 3-vejs driver design. Det er blevet redesignet for at erstatte den originale LX Mk1-serie og er udstyret med ny teknologi, der er baseret på QX og Missions flagskib, ZX-serien

* Påkrævede felter

+ -


Mission LX6 MKII er en gulvhøjttaler med et 3-vejs driver design. Det er blevet redesignet for at erstatte den originale LX Mk1-serie og er udstyret med ny teknologi, der er baseret på QX og Missions flagskib, ZX-serien.

LX6 Mk2 er den største gulvhøjttaler i serien og har en højde på 1020 mm, hvilket gør den ideel til store rum og som hjemmebiografhøjttalere. De to basdriver- og mid-driver-kombinationer i en 3-vejs konfiguration giver en dybere, mere kraftfuld bas og en mid-rang.

LX MK 2-serien
Mission's LX-serie er blevet revideret for at erstatte de ældre LX Mk1-modeller. Det forbliver stadig som Missions indgangsniveau for hjemmebiografhøjttalere, men er blevet forbedret med bedre drivere, opdateret teknologi og bevarer stadig Missions varemærke IDG-design. Dette er unikt til dette prispunkt, hvilket gør dette sortiment til et godt valg, hvis du vil have en højttaler af høj kvalitet til en pris på indgangsniveau.

LX6-MK2's drivere
LX-6 MKII er udstyret med to 6,5 ”basdrivere og en 5” mellemregister. De er konstrueret af en avanceret dobbeltlags fiberformulering, som udviser fremragende selvdæmpende og har et meget højt forhold mellem stivhed og masse. 3-vejskonfigurationen adskiller bassen og mellemområdet, så hver driver fokuserer på deres dedikerede frekvens.

Dette giver dig dybere, mere kraftfuld bas og en mellemklasse med fokus på vokal og instrumental klarhed. LX6 Mk2 er også med en let 25 mm mikrofiber dome diskanthøjttaler med en neodymmagnet for maksimal magnetisk kraft i et lille rum; det producerer skarpe, klare og detaljerede høje frekvenser.

Kamtandskæringer
De bruger også den samme teknik, der er brugt i ZX- og QX-intervallerne, hvor der ved 'kam-tand'-adskillelser er monteret omkring driverne for at hjælpe med at sprede interfererende refleksioner, hvilket betyder, at du får en renere og mere naturtro lydkvalitet.

Missionens IDG-design
Alle højttalerne i LX MK2-serien bruger Mission's IDG (inverteret drivergeometri) -design, en teknik, hvor mellemrangedriveren er placeret over diskanten. Ved at gøre dette bølgelængderne fra basshøjttalerne og diskanthøjttalerne falder sammen i lytterens hovedhøjde ved en bedre timing, hvilket resulterer i en bedre tidsbestemt og jævnere lydoplevelse. De to basdrivere er stadig placeret under diskantenheden og mellemdriveren.

LX6 Mk2's stilfulde look
LX6 Mk2 fås i tre farver, Walnut Pearl, Lux Black og Lux White, der passer til alle dekorationer og stilarter i hjemmet. Og hvis du ønsker et mere diskret udseende, er der et gitter, der kan fastgøres til at dække højttalerkeglerne.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Vægt 5.0000