Mission LX-3 Gulvhøjttalere

Mission LX-3

Mission LX-3

Lagerstatus: På lager

Sendes I dag hvis det er bestilt inden 4 timer and 7 minutter!


5.999 kr /Sæt


Storebroren til LX-2 (årets højttaler i what-hifi) byder på alle de samme egenskaber, som sin kompakte lillebror, dog med langt mere bas og evnen til at spille en gennemsnitlig størrelse stue op!

* Påkrævede felter

+ -


Storebroren til LX-2 (årets højttaler i what-hifi) byder på alle de samme egenskaber, som sin kompakte lillebror, dog med langt mere bas og evnen til at spille en gennemsnitlig stue op.

 

Mission LX-3 er en smart, praktisk og økonomisk overkommelig højttaler med et skarpt, klassisk og moderne look, helt i tråd med Missions sædvanlige designfokus. Frem for alt, kommunikerer de musik med engagerende energi og detaljer, hvilket bringer kunstneren til live med al den dynamik og finesse man forventer af Missions højttalere.

 

Tunet efter at give et præcist stereoperspektiv ligefor, men også for at give en god lyd uden for ”perfekte rammer”. Alt denne fintuning er sket i opbygningen af delefilteret, hvor Mission har få, men gode og effektive komponenter. Internt benyttes også kabel i høj kvalitet.  

 

Det velbyggede trækabinet signalere old-school, men internt er alle nye tiltag gjort for at give højttalerenheder bedste arbejdsvilkår. Det underspillede design med den ekstremt høje finish giver følelsen af en yderst klassisk højttaler med moderne udtryk.

 

LX-3 leverer sjælen i musikken i højere grad end selv mange væsentligt dyrere højttalere på markedet præsterer. De er hurtige og præcise og spiller med god tyngde, men uden at miste kontrollen og autoriteten over musikken.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Mission
Vægt 15.0000
Lådkonstruktion Basreflex
Känslighet 86.5 dB
Impedans 6 Ohm
Frekvensomfång 42Hz-20kHz
Recommended amplifier power 20-100W
Diskant Softdome
Bas/Mellanregister 2 x 5" advanced fibre enheder
Högtalaranslutning Single-wire
Mått (HxBxD) 92 x 19.1 x 27.5 cm