Triangle Thetis 320 freakyTILBUD!

Triangle Thetis 320

Triangle Thetis 320

Lagerstatus: På lager

Sendes I dag hvis det er bestilt inden 8 timer and 8 minutter!


8.299 kr /Stk


Thetis subwooferen er den helt rigtige partner i dit HiFi eller hjemmebio system. Den blander rent og elegant design med imponerende performance. Med den perfekte kombination af ydeevne og kompakt design vil den forbedre dit system ved at tilføje en bedre gengivelse af de lave frekvenser i lyden

* Påkrævede felter

+ -


Thetis subwooferen er den helt rigtige partner i dit HiFi eller hjemmebio system. Den blander rent og elegant design med imponerende performance. Med den perfekte kombination af ydeevne og kompakt design vil den forbedre dit system ved at tilføje en bedre gengivelse af de lave frekvenser i lyden.
Thetis 320 er en lukket kabinet konstruktion (ingen basporte!) med en 10" bygget med Triangles "half roll suspension" design. For at begrænse vibrationer er kabinettet blevet omhyggeligt designet med genial placering af interne forstærkninger. Udstyret med en klasse D forstærker med 250 watt RMS og 400 watt peak strøm gengiver Thetis 320 fantastisk lyd det lille kabinet taget i betragtning. Der medfølger også en fjernbetjning og der er indbygget volumen indikator gemt elegant på fronten af enheden, så du kan justere din subwoofer perfekt ind.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Triangle
Vægt 14.4000
Bluetooth Ikke tilgængeligt
Forstærker type Class D
Kategori Subwoofer
enhedstype (type, størrelse) 10"
effekt (powerhandling) 250W
Frekvensområde 25-120Hz
indgange LFE, L&R high and low level
udgange High Level
niveau kontrol ja
fasejustering (0/180 grader) JA
LFE ja/nej ja
automastisk standby Ja
Mål (HxBxD) 360x320x320