Mission LX-4 freakyTILBUD!

Mission LX-4

Mission LX-4

Lagerstatus: På lager

Sendes I dag hvis det er bestilt inden 8 timer and 17 minutter!


Pris: 4.999 kr

Special Price 2.299 kr/StkMission LX-4 er en smart, praktisk og økonomisk overkommelig højttaler med et skarpt, klassisk og moderne look, helt i tråd med Missions sædvanlige designfokus.

* Påkrævede felter

+ -


  • Kraftig bas

  • Kræver forstærker

Mission LX-4 er en smart, praktisk og økonomisk overkommelig højttaler med et skarpt, klassisk og moderne look, helt i tråd med Missions sædvanlige designfokus. Frem for alt, kommunikerer de musik med engagerende energi og detaljer, hvilket bringer kunstneren til live med al den dynamik og finesse man forventer af Missions højttalere.

Tunet efter at give et præcist stereoperspektiv ligefor, men også for at give en god lyd uden for ”perfekte rammer”. Alt denne fintuning er sket i opbygningen af delefilteret, hvor Mission har få, men gode og effektive komponenter. Internt benyttes også kabel i høj kvalitet.  

 

LX-4 er lette at drive og er ikke kritiske i forhold til matchende grej. De er transparente nok til at kunne bruges med forstærkere og systemer i den tunge ende af skalaen.

 

Det velbyggede trækabinet signalere old-school, men internt er alle nye tiltag gjort for at give højttalerenheder bedste arbejdsvilkår. Det underspillede design med den ekstremt høje finish giver følelsen af en yderst klassisk højttaler med moderne udtryk.

 

LX-4 leverer sjælen i musikken i højere grad end selv mange væsentligt dyrere højttalere på markedet præsterer. De er hurtige og præcise og spiller dybt, men uden at miste kontrollen og autoriteten over musikken.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Mission
Vægt 18.0000
Typ 2-vägs golvhögtalare
Lådkonstruktion Basreflex
Känslighet 90dB
Impedans
Frekvensomfång 40Hz – 30kHz
Recommended amplifier power 15-150W
Diskant 25mm microfibre dome tweeter
Bas/Mellanregister 2 x 130mm advanced fibre bass driver
Högtalaranslutning Single-wire
Mått (HxBxD) 995 x 214 x 310 (mm)