Densen Dino amp Forstærker

Densen Dino amp

Densen Dino amp

Lagerstatus: 5-10 dages leveringstid - Håndbygges af Densen på bestilling!


19.999 kr /


Den danske high end-producent Densen lancerer nu en række nye produkter. DINO AMP er det andet produkt i Densens Dino-sortimentet, der identificeres ved den halve bredde sammenlignet med de sædvanlige Densen-produkter. Den første var Densen CAST AMP, der blev introduceret i løbet af sommeren og er blevet en international succes for Densen.

* Påkrævede felter

+ -


  • High-End Effektforstærker på 2x60 watt i 8 ohm og 2x 120 watt i 4 ohm

  • Produceret af danske Densen i Danmark

  • Half-size "Dino" kabinet - halv størrelse af en normal Densen forstærker

Densen har i årevis været kendt for en lang række succesrige forstærkere, alt sammen baseret på en nul-feedback-topologi, som Densen var den første virksomhed, der bragte på markedet i de tidlige 90'ere. Nu er Densens DINO AMP introduceret. Senere kommer Densen OXYGEN CAST streamer, for kunder, der ønsker at bruge DINO AMP i et high end streaming-system. 

Den mest unikke del af Densen DINO AMP er dog poweramplifier. Det er baseret på den kommende Densen B-390 poweramp. Et design, som Densen startede designarbejdet på i 2002! I årenes løb er det optimeret og spiller nu på Densen HeadHoncho Thomas Sillesens referencesystem, mens Densen lægger endelige hænder på produktionsversionen af ​​B-390, som lanceres i slutningen af ​​2017, med et prisbillede på 40.000 Euro, -! Densen DINO AMP bruger B-390 teknologi og topologi i en nedskaleret version, og som sådan leverer Densen DINO AMP 2x60W i 8 ohn og 2x120W i 4 ohm. Kredsløbet er optimeret til let at køre vanskelige belastninger for at give mulighed for en flydende gengivelse af musik i alle tilfælde.

 Densen har altid haft en stærk opmærksomhed på strømforsyningen til deres produkter. I årenes løb har dette resulteret i, at Densen udelukkende brugte deres egne strømforsyningskondensatorer, som er designet specifikt til de kredsløb, de bruges i, i stedet for at stole på standardkondensatorer og løsninger. Densen strømforsyninger har altid indeholdt flere separate forsyninger med fokus på ren strøm til alle faser af produkterne, og transformatorerne har altid været depot, og de fleste af dem er indkapslet i epoxy for at minimere påvirkningen af ​​vibrationer på de sarte lydsignaler på printkortet. I DINO AMP er dette naturligvis også optimeret, så det giver mulighed for overlegen ydelse af hver del af kredsløbet. I Densen DINO AMP bruges ikke mindre end 6 individuelle ensrettere til at sikre ren strøm i alle lydfaser.

 DINO AMP er det første produkt, der bruger et nyt udviklet skab fra Densen. Normalt fremstilles lydprodukter ved hjælp af plastiske frontpaneler og metalplader, der er blevet bøjet ind til form og pulvermalet. Densen bruger udelukkende ekstruderede skabe, hvor alle dele er fremstillet af aluminium og ekstruderet i form. Dette gør det muligt for dem at være meget mere stive end normale skabe og også gøre dem til meget strammere tolerancer. Samtidig tillader det kun at bruge aluminium, at skabene er relativt lette, på trods af skabets imponerende tykkelse, hvor minimumstykkelsen er 3 mm, og mange dele endnu tykere! Naturligvis er det en enorm fordel, at aluminium er ikke magnetisk, og sådan er der ingen magnetisk forvrængning af de små lydsignaler. Den endelige fordel ved aluminiumskabet er, at hele kabinettet fungerer som kølelegeme, for optimal varmeafledning, yderligere i ekstruderingen er der inkluderet integrerede varmefinner på begge sider af kabinettet. Som sådan kunne kabinettet rumme en massiv strømforstærker uden at overtræde de internationale standarder for maksimal temperatur på at lydskabe. Dette gør det også muligt for DINO AMP at køre i relativt høj bias og derved sikre, at det meste af lydafspilningen, der finder sted i klasse A, samtidig med at fordelene ved loftsrum og dynamik holdes, når det fungerer som en klasse AB på høje outputniveauer . Resultatet af alle disse resultater er en flydende musikalitet, der skal høres for at blive troet. Og en gennemsigtig, præcis og detaljeret lydscene og en dynamik, der skal høres for at blive troet, gør Densen DINO AMP til en neutral og præcis musiker, uanset præferencer. Man vil bemærke, at der ikke er nogen visning på DINO AMP, som Densen forklarer, 99% af alle kunder vil alligevel forholde sig til deres computer, tablet eller telefon for information om afspilningen, så det var bedre at spare penge og bruge dem på endnu højere klasse end normalt forbundet med lydudstyr i dette segment.

 DINO AMP er helt fremstillet i Danmark. PCB er robotmonteret i Danmark med tolerancer mindre end 0,02 mm, alle lodninger udføres i en kunstig nitrogenatmosfære for at undgå oxidation af lodningerne. PCB i sig selv er et 4-lags kort, hvor 2 lag bruges som jordlag til yderligere isolering af kredsløbet. Dette gør det muligt at optimere signalstien, samtidig med at man holder en god isolering fra forskellige forstyrrelser på grund af jordlagene på brættet. Som normalt for et Densen-produkt giver Densen ud over standardgarantien i det land, hvor det købes, den første ejer en livslang garanti. Denne garanti kommer på plads, når den nationale garanti udløber, og udføres direkte mellem Densen og ejeren af ​​produktet.

 
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Densen
Vægt 0.0000
Bluetooth Ikke tilgængeligt
effekt 4 ohm 2 x 120W
Watt 8 ohm 2 x 60W
strømforsyning 400 VA
Mål HxBxD 64 x 220 x 310 (mm)