Cambridge Audio CXC CD-afspillere

Cambridge Audio CXC

Cambridge Audio CXC

Lagerstatus: På lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 21 timer and 56 minutter!


Pris: 3.999 kr

Special Price 2.699 kr/StkCXC afspiller dine CD'er og henter alle detaljerne frem i lyddataen, så du kan høre detaljer du aldrig har lagt mærke til før - også på numre som du har hørt tusindvis af gange.

* Påkrævede felter

+ -


Designet specifikt til kun at gøre én ting. CXC afspiller dine CD'er og henter alle detaljerne frem i lyddataen, så du kan høre detaljer du aldrig har lagt mærke til før - også på numre som du har hørt tusindvis af gange. Takket være dens rene digitale output, passer CXC afspilleren perfekt til de integrerede forstærkere CXA60 og CXA80.


Hjertet i CXC er Cambridge Audios legendariske 'S3' servo design - som aflæser digital data fra CD'en og med topklasse 'error correction' frembringer en CD lydkvalitet som multifunktionsdrev slet ikke kan opnå. S3 servoen blev oprindeligt designet til flagskibsafspilleren 851C, og giver med minimal jitter den mest præcise afspilning af CD'er.


CXC er en CD-transport, så der er ikke nogen indbygget DAC. Netop derfor passer den perfekt til forstærkerne i CX-serien, da de har indbyggede Wolfson DACs indbygget.


Kabinettet er konstrueret af lavresonans- og akustisk dæmpet metal, så der ikke opstår vibrationer i afspilleren. Resultatet er en klarere lyd og færre læsefejl, så du kan få det optimale ud af din musiksamling.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Cambridge Audio
Vægt 4.7000
Kategori CD Transport
digitale udgange S/PDIF coaxial / TOSLINK optical
Output impedance <75ohms
Mål HxBxD 85 x 430 x 315mm