Cambridge Audio YoYo S Aktive Højttalere

Cambridge Audio YoYo S

Cambridge Audio YoYo S

Lagerstatus: På lager

Sendes I dag hvis det er bestilt inden 7 timer and 3 minutter!


1.499 kr /Stk


(S) står for små og udefra, det er præcis hvad denne højttaler er. Meget kompakt og perfekt bærbar. Men bag stoffet har (S) en række komponenter, der er udvalgt til den kraftigste og højeste kvalitet, du kan passe ind i en højttaler denne størrelse. Så lyden er alt andet end lille.

* Påkrævede felter

+ -


BLUETOOTH SPEAKERS - DESIGNED BY HI-FI ENGINEERS

(S) huser to fulddistributionsdrivere, en subwoofer og en passiv bas radiator - det er det du kan se rundt om højttalerens bagside, og hvordan (S) leverer rigtig lydhør og præcis bas til din lyd.
GESTURE CONTROL

Det berøringsfølsomme kontrolpanel har også gestyring. Så du kan skrue din hånd over panelet fra venstre mod højre for og og til højre mod venstre, uden at trykke på nogen knapper.
USB OPLADNING

Så meget som vi elsker vores smartphones, lader batterilevetiden os ofte ned. Så vi har inkluderet en USB-opladningsport, så selvom du ikke er tilsluttet strømnettet, kan du fylde din telefons batteri.
SPEAKER PHONE

Hvis et opkald kommer ind, mens du er tilsluttet, kan du tage opkaldet fra højttaleren via den indbyggede mikrofon og opleve stor klarhed og lydstyrke. Og hvis rummet sker for at være fuld af mennesker ... ja, de kan også være med.
 

(S) pakker op til 14 timers bærbar batterilevetid. Så det er en 14-timers fest eller 2 x 7-timers middagsselskaber eller 7 x 2-timers film eller 14 x 1-timers Zumba-sessioner, før du skal genoplade.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Cambridge Audio
Vægt 1.2000
Mått (HxBxD) 246 x 128 x 67mm
Bluetooth Ja
Analoge linjeindgange 3.5mm
Bluetooth ja
Airplay nej
Fjernbetjening nej
batteri ja/nej + tid Ja 14h
Øvrigt Hands free control panel / Built-in high quality microphone