Cambridge Audio YoYo L Aktive Højttalere

Cambridge Audio YoYo L

Cambridge Audio YoYo L

Lagerstatus: På lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 20 timer and 47 minutter!


4.999 kr /Stk


I modsætning til sine bærbare modparter er (L) designet til at forblive i hjemmets lydhub og levere exceptionel strøm- og lydkvalitet til alle dine lydbehov. Dette omfatter Bluetooth streaming, indbygget Chromecast, Spotify Connect og sidst men ikke mindst en ARC og optisk indgang for at forbinde dit tv.

* Påkrævede felter

+ -


Yoyo (L) leverer en kraftfuld midtbane plus venstre og højre kanal adskillelse for en utrolig tredimensionel oplevelse.

 

Indbygget CHROMECAST

Yoyo (L) har indbygget Chromecast til sømløs forbindelse til din smarte enhed, så du kan lytte til og styre din yndlingsmusik uden besværet med at oprette forbindelse. Tryk blot på Cast-knappen for at lade din musik fylde rummet med Yoyo (L) tredimensionelle lyd.

 

CONVENIENCE MÅ OPFØLGE

Vores interne designere har arbejdet hårdt for at sikre en usædvanligt detaljeret, men alligevel ekspansiv lyd fra Yoyo (L), vores filosofi om at levere fremragende britisk lyd. Og takket være Yoyo (L) 's imponerende tilslutningsmuligheder, kommer fremragende ydeevne med fremragende bekvemmelighed.

 

USB-opladning

Selvom vi elsker vores smartphones, kan batterilevetiden nogle gange skuffe os. Derfor inkluderede vi en USB-opladningsport, så du kan genoplade batteriet.

 
BRITISH FABRICS FROM MARTON MILLS

Vi ønskede, at Yoyo skulle levere britisk lyd i stilfuld britisk stil, så vi samarbejdede med verdensberømte Yorkshire Weaver's Marton Mills.

 

AUDIO COMPONENTER

Front- og sidemonterede elementer og fuldregister subwoofer giver både nøjagtigt perspektiv og en tredimensionel rumfyldningslyd.

 

Indbygget CHROMECAST

Trådløs forbindelse med høj opløsning kompatibel med hundredvis af Android- og iOS-apps. Indbygget Chromecast er et varemærke tilhørende Google LLC.

 

SPOTIFY CONNECT

Brug Spotify Connect med Spotify-appen som fjernbetjening. Spotify er indbygget, hvilket betyder, at du stadig kan ringe til eller bruge andre apps på din telefon uden afbrydelse i musikken.

 

BLUETOOTH OG NFC

Tilslut en Bluetooth-enhed, og hvis den understøtter NFC, kan du kun målrette den til NFC-logoet på panelet øverst for at oprette forbindelse.

 

4 lydoplevelser

Vælg mellem fire EQ-indstillinger for at optimere lyden perfekt til dit indhold. Vælg mellem film, musik, tv og stemme. Basen kan vendes op eller ned i hver af disse tilstande til din smag og smag.

 

USB-opladning

Den indbyggede USB-port gør det muligt at tilslutte og oplad din smartphone eller anden MP3-enhed, selvom højttaleren er afbrudt.

 

fjernundervisning

Yoyo (L) kan lære tv'ets fjernbetjeningsvolumenkommandoer til problemfri integration.

 

TYG TRANSFER FRA MARTON MILLS

Det skræddersyede Birds Eye stof er akustisk transparent og behandlet for at være snavs og vandafvisende og beskytter mod slitage.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Cambridge Audio
Vægt 4.2000
Analoge linjeindgange 3.5mm AUX
Digitale indgange HDMI ARC / Optical
digitale udgange 1 x USB (Charging Only)
Bluetooth ja
WiFi ja
Spotify ja
Fjernbetjening ja app og remote
Mål HxBxD 269mm x 125mm x 269mm
Øvrigt Google Chromecast build in