Cambridge Audio C46 Indbygningshøjttaler

Cambridge Audio C46

Cambridge Audio C46

Lagerstatus: Ikke på lager


749 kr /Stk


Oplev ekstraordinære niveauer af raffinement fra næsten usynlige højttalere

Aldrig før har du hørt sådan nøjagtighed, detaljer og realisme fra en højttaler, som du vil kæmpe for endda finde inden for dit værelse. Denne brede spredning i lofthøjttaler giver fantastisk integration i ethvert hjem, den lille 80 mm diameter siddende mindre end 3 mm ude, når den er monteret i dit loft. De er hurtige og nemme at installere, og grillen kan males for at passe ind i ethvert loft.

+ -


Oplev ekstraordinære niveauer af raffinement fra næsten usynlige højttalere

Aldrig før har du hørt sådan nøjagtighed, detaljer og realisme fra en højttaler, som du vil kæmpe for endda finde inden for dit værelse. Denne brede spredning i lofthøjttaler giver fantastisk integration i ethvert hjem, den lille 80 mm diameter siddende mindre end 3 mm stolt, når den er monteret i dit loft. De er hurtige og nemme at installere, og grillene kan males for at blandes harmonisk.

Lavet i Cambridge Audio's Research and Development Center i hjertet af London af et team, der er drevet af en passion for utrolig lyd, omskriver Minx C46-højttalerne fuldstændigt regelbogen om hvad der er muligt fra miniaturehøjttalere ... Som en næsten usynlig surroundhøjttalerløsning som en del af en Minx 5.1-systemet, der er installeret rundt i dit hjem for at bringe musik diskret til hvert rum eller bruges i arrays i et kommercielt miljø for at give en jævn spredning af lyd, er C46 utroligt alsidig.

Fuldt testet til IP65, som sikrer, at støv eller vand ikke kan passere, og forsynet med en brændende pakning, der svulmer under eksponering for varme for at blokere røg, er C46 egnet til mange forskellige miljøer.

Med BMR (Balanced Mode Radiator) -teknologi fungerer dette design fremragende og dækker et usædvanligt stort lydtryk, hvilket betyder, at i forhold til konventionelle højttalere skal du installere mindre af dem for at få det samme lige lydniveau over et bredt område.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Cambridge Audio
Vægt 0.4600
Känslighet 86dB (2.83 Vrms input)
Impedans 8 Ohms compatible
Frekvensomfång 120Hz – 20kHz
Recommended amplifier power 15-200 Watts
Bas/Mellanregister 1 x 2.25’’ (57mm) BMR driver
Mått (HxBxD) 98mm (height) x 88mm (diameter) (inc. outer bezel). Inside diameter/mounting hole required: 75mm