Triangle Esprit Titus Ez Valnød Black Friday 2019

Triangle Esprit Titus Ez Valnød

Triangle Esprit Titus Ez Valnød

Lagerstatus: På lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 21 timer and 58 minutter!


Pris: 2.999 kr

Special Price 1.499 kr/StkTitus modellen er kompakt og på grund af det elegante og diskrete design, falder den nemt ind i indretningen i alle rum. Her vil den kvittere med vellyd i meget høj klasse.
Musikken kommer ud med en utrolig intensitet og overraskende kraftfuld bas i forhold til størrelsen.

* Påkrævede felter

+ -

PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER

 

Titus Ez er det nyeste skud fra franske Triangle! 

 

De nye EZ modeller markerer et 20 års jubilæum for ESPRIT serien, som er blevet et symbol på firmaets know-how. Serien er resultatet af 20 års research og de smukke højttalere repræsenterer TRIANGLE’s evne til at udvikle og bygge højttalere i høj lydkvalitet til en overkommelig pris.
ESPRIT EZ serien har en levende og dynamisk lyd der trækker lytteren ind helt i musikken og oplevelsen. Genopdag glæden ved musik-oplevelser og lad dine følelser give frit løb med ESPRIT EZ serien

 

Titus EZ
Titus modellen er kompakt og på grund af det  elegante og diskrete design, falder den nemt ind i indretningen i alle rum. Her vil den kvittere med vellyd i meget høj klasse.
Musikken kommer ud med en utrolig intensitet og overraskende kraftfuld bas i forhold til størrelsen.  

 

Features

 

  • - TZ2500B titanium dometweeter
  • - Bas-mellemtone af naturlig cellulose-masse
  • - Gummifødder for at forhindre vibrationer
  • - Ny udviklede tilslutnings-terminaler

Horn diskant, en unik enhed
Med det støbte horn og dens phaseplug skiller ESPRIT’s diskant sig ud fra flokken. Den passer perfekt til TRIANGLEs’ mål : Præcis lydgengivelse uden kompromisser. Diskanten kombinerer en titanium dome med et kompressionskammer, og resultatet er en høj følsomhed med minimal forvrængning og fremragende fokusering. Høje frekvenser er både detaljerede og rolige så man får følelsen af hele musikkens kompleksitet, fra f.eks. trommesættets bækkener og pianoets højeste toner.

Musikken – “au naturel”
De nye ESPRIT modeller bygger på et stort teknologisk gennembrud i bas/mellemtone-enheden, hvilket giver en virkelig realistisk lydgengivelse.
Mellemtonen er det vigtigste område da der her gengives de frekvenser som menneskets øre hører bedst - nemlig menneskets egne stemmer. Så for at sikre at både din yndlingsbands lead-vokal eller din favorit tenor og et et kor gengives naturligt, er enheden til mellemtone af afgørende betydning.
Derfor er den nye membran konstrueret af naturlig cellulose, udviklet udelukkende for at reducere vægt og øge stivheden. Det giver mindre forvrængning og færre resonanser der forstyrrer de sarte toner. Lyden bliver simpelthen renere og med ekstra liv og dynamik, hvilket netop er ESPRIT seriens lydkarakter. Bas/mellemtone-enheden kan således gengive både dybden fra barytonen samt højden af den lyriske sopran.

 

 

 Produkt anmeldelserWhatHiFi * 5 ☆☆☆☆☆

"One of the most enjoyable speakers we’ve heard below the £1000 mark"Tekniske specifikationer

Yderligere information

Vægt 5.8500
Typ Kompakthøjttaler
Lådkonstruktion Basreflex
Känslighet 90
Impedans 8
Frekvensomfång 55-22.000Hz
Diskant TZ2500
Bas/Mellanregister Cellulose
Mått (HxBxD) 308 x 162 x 267mm