Music Hall MMF 5.3 Black Friday 2019

Music Hall MMF 5.3

Music Hall MMF 5.3

Lagerstatus: Ikke på lager

Sendes I dag hvis det er bestilt inden 15 timer and 50 minutter!


Pris: 7.999 kr

Special Price 4.999 kr/StkMange års ekspertise viser high-end ydelse og høj bygge kvalitet i MMF-5.3 pladespilleren. Som standard leveres den med en perfekt kalibreret og installeret Ortofon 2M Blue.
+ -


Music Hall var om nogen dedikeret til at lave analoge komponenter, selv i årene hvor Vinyler fik seriøse hug af CD / Streaming, hvilket i den grad den dag i dag skinner igennem. Mange års ekspertise viser high-end ydelse og høj bygge kvalitet i MMF-5.3 pladespilleren. Som standard leveres den med en perfekt kalibreret og installeret Ortofon 2M Blue. 

 

MMF-5.3 er enormt simpel at sætte op. På bare få minutter efter du har åbnet pakken vil du være klar til at spinne vinyler som aldrig før! MMF-5.3 kommer monteret med deres special udviklet topklasses 9" aluminiums tonearm komplet monteret med fleksibel intern ledning, såvel som seperat isoleveret DC motor. Med andre ord: MMF5-3 håndterer alle de vigtige detajler til dit i forvejen high-end system så du kan få den højst mulige Audiofile musik reproduktion.

 

Dobbelt-platform designet giver enestående isolation og dæmpning.

Dual-plint konstruktion, MMF-5.3 er bygget med tallerken, hovedleje, tonearmen og pickuppen lokalisteret klogt på top platformen og klogt isoleret fra motoren, fødderne, ledningerne og knapperne, som alle monteret på den nederste platform.

 

Et hovedlejet i rustfrit stål med en kappe af Teflon, dynamisk afbalanceret aluminiums talerken med filt måtte, record clamp, justerende vibration-dæmpnings fødder, indbygget vatterpas, støvlåg og en 45RPM adaptor. MMF5-3 leveres i de 3 flotte farver; High Gloss Hvid, High Gloss sort, og sidst men ikke mindst High Gloss Ferrari Rød.

Men vigtigst af alt; Er lyden - Som du vil ELSKE!

 

Highlights.

· Music hall’s unique dual-plinth konstruktion

· Top 9” kulfiber tonearm
· kontravægtens center er i niveau med spidsen af pickuppen 
· DC synkron motor for maksimal hastigsheds stabilitet
· two-speed stepped motor pulley for 33⅓ and 45 rpm
· Pladespilleren er monteret med Ortofon 2M Blue pickup med uskiftelig
· Pickuppen er monteret og aligned fra fabrikken
· precisions rustfri stål leje indkapslet i Teflon 
· afbalanceret aluminiums talerken med filt måtte
· pladestrammer med gevind
· indbygget vaterpass for nem justering
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Vægt 12.0000
Mål HxBxD 13.97 x 46.35 x 33.65 cm
Standby Power Consumption < 1 W
Speed 33 1⁄3 rpm (manual change to 45 rpm)