Cambridge Audio AeroMax 6 Hvid Black Friday 2019

Cambridge Audio AeroMax 6 Hvid

Cambridge Audio AeroMax 6 Hvid

Lagerstatus: På lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 23 timer and 0 minutter!


Pris: 6.699 kr

Special Price 2.699 kr/StkFlagship Floorstanding Højttalere
udviklingen på det radikale design, der findes i de prisvindende Aero-højttalere, er Aeromax 6 blevet skruet op til max for at blive endnu bedre lydende end sin forgænger. Aeromax 6 er tilgængelig i smukke, moderne, blanke sort og hvide lakmalerier og med en mere sammenhængende lyd. Den er innovativ, stilfuld og ideel til dem, der ønsker den bedste stereopræstation.

* Påkrævede felter

+ -


Ved at erstatte den traditionelle diskant med en BMR (Balanced Mode Radiator) driver, tilbyder Aeromax 6 en radikal forbedring i lydkvalitet i forhold til sine rivaler. Brug af BMR skifter crossover-punktet mellem tweeter og woofer væk fra den sædvanlige 3kHz, lige ved midten af ​​det menneskelige øres mest følsomme høreområde til en mindre problematisk 250Hz. Resultatet er en mere naturlig, afslappende og sammenhængende lyd. 4. generations BMR® førerkonstruktion leverer også en mere rumfyldningslyd ved at bruge horisontale vibrationsformer til en meget bredere lyd. Dette gør dem ideelle til moderne boliger og rumlayouter, hvor højttalere måske ikke ender optimalt til traditionel stereo. Du kan placere Aeromax 6, hvor du vil, og få stadig god stereo og surround-effekter.

Udover at tilbyde en mere sammenhængende lyd i den øverste ende, tilbyder den unikke BMR® teknologi også fordele i bundenden. Aeromax-cone-drivers og subwoofere er specielt designet til at supplere BMR ™ -driverne - producerer filmisk, dyb lyd med overdådig og præcis bas. Og med to midterbaserede drivers indbygget i Aeromax 6 er basen jordskakket.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Cambridge Audio
Vægt 17.0000
Typ Passiv
Lådkonstruktion Basreflex
Frekvensomfång 30Hz - 22kHz
Recommended amplifier power 25-120 W
Diskant 1 x BMR 46mm 2"
Bas/Mellanregister 2 x 165mm (6.5") high power subwoofer
Högtalaranslutning Single-wire
Mått (HxBxD) 240 x 980 x 344mm