Cambridge Audio Edge W (Demo) Efterårsrengøring

Cambridge Audio Edge W (Demo)

Cambridge Audio Edge W (Demo)

Lagerstatus: På lager

Sendes I dag hvis det er bestilt inden 4 timer and 32 minutter!


Pris: 22.999 kr

Special Price 17.999 kr/StkEdge W er lavet til at blive afspillet højt. Når du tænder det, forventer du intet andet end en dynamisk og stødende lyd, der fanger alle dine sangers musikalitet. Med kun 14 håndplukede komponenter har Edge W en af de reneste signalveje til rådighed. Det leverer vores betagende, unadulterated britiske lyd - intet tilføjet, intet taget væk.

* Påkrævede felter

+ -


Edge W er for al sin magt bemærkelsesværdigt detaljeret. Lyden er finbalanceret, med en musikalsk dybde og klarhed, der kommer igennem med hver note. Det er helt ned til, hvordan vi valgte komponenten indeni - intet blev valgt på pris, specs eller målt ydelse. Vi lyttede omhyggeligt. Og skabte vores system med komponenter, der simpelthen lød bedst. Slutresultatet er en effektforstærker, der virkelig bringer en original optagelse til liv som ingen anden.

Selv om det er minimal i sit udvendige design, har Edge W noget komplekst lydteknik indeni. For at fjerne hindringerne mellem dig og din musik har vi arbejdet hårdt for at minimere antallet af komponenter i signalvejen.

Som et resultat leverer Edge W en mere trofast gengivelse af den oprindelige optagelse; en imponerende detaljeret tredimensionel lyd med slående scenografi og fokus.

Vi banebrydede brugen af ​​toroidale transformere i forstærkere, hvilket førte til forbedret ydeevne. I Edge tager vi et skridt videre ved hjælp af modstående symmetri twin-toroidale transformatorer. Dette annullerer elektromagnetisk interferens, samtidig med at den giver fremragende strøm og vedligeholder konsekvent tonalitet, uanset hvor højt det er spillet.

Brug af standard klasse A forstærker teknologi ville ikke være effektiv nok til Edge W. I stedet tilføjede vi en bias spænding til et traditionelt klasse AB design, hvilket reducerer forvrængning til uhørbare niveauer. Denne unikke konfiguration giver også mindre varme og gør hele systemet meget mere effektivt.

Kantsystemer er designet til at fungere i perfekt synkronisering. Match Edge W med vores mest alsidige Foramplifier Network player, Edge NQ, for at oprette et hi-fi-system med en lyd og et udseende, i modsætning til noget andet.Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Cambridge Audio
Vægt 23.6000
Forstærker type XA
effekt 4 ohm 2x 200W
Watt 8 ohm 2x 100W
Analoge linjeindgange RCA / XLR
Højt. tilslutning (hvor mange sæt) 1
Crosstalk < -100dB
Input Sensitivity Input A1-A2 (unbalanced) 1.09V RMS
Input impedance Input A3 (balanced) 47k Ohm; Input A1-A2 (unbalanced) 47k Ohm
Frekvens område <3Hz – >80kHz +/-1dB
Total harmonisk forvrængning (THD) <0.002% 1kHz at rated power (8 Ohms); <0.02% 20Hz – 20kHz at rated power (8 Ohms)
Signal/støjforhold >113 dB
strømforsyning Opposing symmetry twin toroidal transformers
Mål HxBxD 150 x 460 x 405mm