Audiolab MDAC+ D/A-konverter

Audiolab MDAC+

Audiolab MDAC+

Lagerstatus: På lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 22 timer and 30 minutter!


Pris: 7.999 kr

Special Price 5.999 kr/StkDen nye M-DAC+ er en high-performance multi audio DAC til hjemmebrug, designet til at stå på et bord eller eller tilsluttes til et eksisterende Hi-Fi system.

* Påkrævede felter

+ -

        

  • Fantastiske anmeldelser!

  • Sabre32 9018 chip

  • 32bit

  • DSD64/128/256

  • USB

  • Coaxial

  • Toslink

  • XLR Out

  • RCA Out

  • Remote

Den nye M-DAC+ er en high-performance multi audio DAC til hjemmebrug, designet til at stå på et bord eller eller tilsluttes til et eksisterende Hi-Fi system.

Den er bygget op af super gode komponenter og kan fungerer som klasse A forforstærker, DAC med fast volume eller som højkvalitets hovedtelefon forstærker.

Redefininering af klasikker

Den nye M-DAC+ er baseret på den klasiske M-DAC, den er blevet forbedret på indtil flere nøgle områder, hvilket jo er en meget logisk beslutning når man tager forgængerens popularitet i betragtning. Den originale M-DAC har begejstret både anmeldere og kunder siden sin lancering i efteråret 2011 og vundet et utal af priser blandt andet  Product of the Year i What Hi-Fi?, Hi-Fi Choice og EISA award hvilket har gjort den til en af de mest anmelderroste DAC´s i nyere tid.

De fineste DAC kredsløb

Ligsom forgængeren M-DAC bruger M-DAC+ ES9018 Sabre Reference 32-bit DAC chipset, som til stadighed anses som et af markedets allerbedste chipset, den er omgivet af ekseptionelt gode komponenter som sætter andre DAC´s i samme prisklasse til vægs, herunder en propritær, master clock der minimerer jitter. Et JFET Class A udgangs trin sikrer at audiosignalet efter endt konvertering fra digital til analog, er af højeste kvalitet.

 

High Performance med DSD

Under kølerhjælmen ligger en hel række performance relaterede forbedringer. M-DAC+ er nu i stand til at behandle audio data up til 32-bit/384kHZ via USB, det er langt over hvad nuværende Hi-res musik formater, som sikre at denne nye høj kvalitets tilføjelse til M-DAC familien er fuldt udrustet til eventuelle fremtidige forbedringer i ultra-high-definition digital lyd. USB inputtet forstår nu også DSD filer (svarende til Super Audio CD) kompatibelt med DSD64, DSD128 and DSD256. Dette er vigtig tilføjelse da DSD spiller en vigtig rolle fremtiden indenfor Hi-res download.

 

Justerbar lyd til alle kilder og smag

I takt med at den digitale teknologi har udviklet sig er vigtigheden og karitastiken af digitale filtre blevet mere anerkendt. Som den klassiske M-DAC har M-DAC+ valgfrie filtre for optimal lytning. Filterene giver brugeren mulighed for for at tilpasse lyden afhængig af anlæget musik kvalitet og stilart. M-DAC+ arver de syv filtre som dens forgænger havde og tilføjer yderliger 4 til brug vd DSD afspilning, som sætter lytteren i stand til at tilpasse lyden så den passer best muligt til resten af ens system eller den musik der asfspilles.
  

Lyd forbedringer

En anden vigtig forbedring er i strømforsyningen som er blevet opgradertet og nu er inde i kabinettet på M-DAC+ (derfor det lidt størrer og dybere kabinet). En præcsions viklet ringkerne trafo med seperate vindinger til både de digitale og analoge kredsløb så crossover og interference holdes på et absolut minmum. Resultatet er den mest ekstremt speciferede strømforsygning som Audiolab s inginører til dato har bygget, og dens positive bidrag til lyden er ikke til at overhøre.


Produkt anmeldelser


“ It brings worthwhile improvements to pretty much every aspect of M-DAC.”


Hi-Fi Choice - Editor's Choice


 


 “Refined, natural and expressive, whether you’re listening to a virtuoso soloist or richly textured orchestration.”


BBC Music - High End Choice


 


 “The Audiolab M-DAC+ is the top recommendation Under £1000 in a recently posted roundup of DACs on Whathifi.com.”


What Hifi Magazine


 


 “A DAC that offers the best performance available today - and afforadble too. The new M-DAC+ has it all.”


Hi-Fi World - 5 Globes Award


 


 “Combining authority with fluent musicality... lavishly detailed... it absolutely demands an audition.”


What Hi-Fi - 5 Stars Test Winner


Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Audiolab
Vægt 3.7000
Kategori DAC
Digitale indgange 2x koaxial, 2x optisk, 1x USB-B till PC, 1x USB till Ipod/Iphone/Ipad, 1x AES/EBU
digitale udgange 1x koaxial, 1x optisk
D/A konverter (ja/nej) ja
DAC type ESS Sabre32 9018 chip
Sampling Frekvens 24-bit / 192kHz (Optical, Coaxial, AES)
32-bit / 384kHz (USB)
2.8MHz (DSD64), 5.6MHz (DSD128), 11.2MHz (DSD256)
Output impedance Balanced: 20Ω
Unbalanced: 10Ω
Crosstalk RCA: > 120dB, XLR: > 130dB
Frekvens område 20Hz - 20KHz (± 0.2dB)
Total harmonisk forvrængning (THD) <0.002% (1kHz 0dB 20Hz - 20kHz A wtd)
Signal/støjforhold RCA: > -115dB, XLR: > -120dB
Mål HxBxD 114 x 247 x 292 (mm)