Audiolab M-EAR (4D) Audiolab

Audiolab M-EAR (4D)

Audiolab M-EAR (4D)

Lagerstatus: Mere end 3 på lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 14 timer and 13 minutter!


Pris: 5.999 kr

Special Price 3.999 kr/StkM-EAR 4D er et tre-vejs design med fire drivers - en til høje frekvenser, en anden til mellemtone og to til bas.
+ -

    

Audiolab er bedst kendt for sine DAC'er (digital-til-analoge konvertere), cd-afspillere og forstærkere, så udviklingen af ​​in-ear-monitors (IEM) er noget af en afvigelse for mærket. For at imødekomme udfordringen fik Audiolab fat i ACS - en verdens fører inden for design og fremstilling af in-ear-monitors.

ACS blev grundlagt for mere end 20 år siden af ​​musikeren Andy Shiach og har et stærkt omdømme i 'pro' verdenen, der strækker sig over livemusik, udsendelse, motorsport og meget mere. Virksomhedens specialfremstillede in-ear comms og høreapparater bruges af en lang række store navne, fra Little Mix til U2, The X Factor til Formula 1.

For 10 år siden udvidede ACS sit udvalg med en række high-end in-ear-monitors til forbrugere, der gav fantastiske andmeldeser over hele linjen. Audiolab M-EAR-serien repræsenterer den nyeste generation af ACS førende teknologier, der er udviklet i samarbejde med Audiolabs designteam for at skabe IEM'er med universel form, der leverer ægte avanceret ydeevne til konkurrencedygtige prispunkter.

 
En fest for dine ører

 

IRIS teknologi Begge M-EAR-modeller har ACS's IRIS-teknologi (Intelligent Resonance In Silicone), der er skabt for at maksimere det musikalske potentiale i afbalancerede armaturdrivere. IRIS-byggemetoder giver mulighed for præcis akustisk tuning, der smelter den skarpe, åbne detalje, der karakteriserer højtydende, balancerede armatur-IEM'er med en musikalsk varme og flydende virkning, som andre fabrikanter ikke matcher. Derudover indeholder M-EAR 4D et indbygget afbalanceret armaturdesign til basdriverne, med et hulrum i silikonen, der er justeret til føreren - dette er unikt for ACS.

Sound Stage Imaging, en anden ACS-funktion, der er integreret i begge M-EAR-modeller, er SSI (Sound Stage Imaging); en afstemningsteknik stammer fra ACS's målrettede manifoldteknologi. Dette udvider soundstage og skaber mere plads omkring individuelle instrumenter og stemmer, forbedrer sonic definition og følelsen af ​​at være til stede ved en levende musikalske ydeevne. Resultatet for M-EAR 2D er et par diskrete IEM'er, der leverer spændt, stramt bas, fængslende mellemkreds klarhed og skarp, ren højfrekvent detaljer uden harmonisk indblanding. Invester i M-EAR 4D og sonic return er endnu større plads, skala og dynamisk udtryk.

En in-line mikrofon er inkluderet til håndfri bekvemmelighed, når der foretages opkald, men det er ikke en almindelig miniature mikrofon. Det er en Knowles SiSonic MEMS-baseret mikrofon, der er valgt som følge af ACS pro-audio oplevelse til fremragende bredbånds stemme reproduktion i støjende omgivelser.

For at sikre et optimalt fit og fremragende støjisolering, leveres M-EAR'erne med seks par øre tips i tre forskellige størrelser. Udviklet af ACS og lavet af hukommelseskum, formes de langsomt til formen af ​​ørekanalen for at adskille lytteren fra udenforstøj samtidig med at der ydes fremragende komfort. Takket være reduktionen i omgivende støj forbliver musikalske detaljer krystalklare selv ved lavere volumenniveauerProdukt anmeldelser


“There’s no end of in-ear headphones available nowadays but these new Audiolab offerings are amongst the best. The 2Ds are smooth and detailed with good bass presence - but the 4Ds take all this and add an extended low-end. ”


Hi-Fi World - 5 Globes Outstanding Amongst The Best


 


 “Speed, bite and most importantly fun... a very compelling partner to spend time with...the manner in which it delivers music and engages the listener is consistently appealing.”


Hi-Fi Choice - Recommended


Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Audiolab
Vægt 20.5000
Typ 4x balanced armature drivers
Känslighet 115dB @ 0.1V (1kHz)
Impedans 66 Ohms (@1kHz)
Frekvensomfång 20Hz-20kHz