Audiolab EAR 2D Singlesday

Audiolab EAR 2D

Audiolab EAR 2D

Lagerstatus: Mere end 3 på lager

Sendes Monday, August 22 hvis det er bestilt inden 2 dage, 20 timer og 48 minutter!


Pris: 3.699 kr

Special Price 2.799 kr/Audiolab M-EAR 2D-høretelefoner er et resultat af samarbejdet med IEM-specialister ACS for at hjælpe med at bringe M-EAR til high-end markedet.
+ -


Audiolab M-EAR 2D-høretelefoner er et resultat af samarbejdet med IEM-specialister ACS for at hjælpe med at bringe M-EAR til high-end markedet.

Audiolab Legacy Audiolab er kendt for sine hi-fi komponenter, især forstærkere, cd-afspillere og DAC'er, herunder den prisbelønnede M-DAC. Hovedtelefoner er nyt territorium til det britiske mærke, men hvis deres tidligere produkter er noget at gå efter, er disse nye M-Ear øretelefoner sat til at være et enormt vellykket og populært udvalg.M-Ear Series Målrettet mod den højere ende af markedet, er M-EAR 2D og M-EAR 4D en milepæl i selskabets katalog.

ACS, der blev udarbejdet af Audiolab til design af deres første hovedtelefoner, er kendt for at lave in-ears på tværs af en række brancher, herunder livemusik, udsendelse og motorsport. IRIS teknologi Begge M-EAR-modeller har ACS's IRIS-teknologi (Intelligent Resonance In Silicone), der er skabt for at maksimere det musikalske potentiale i afbalancerede armaturdrivere. IRIS-byggemetoder giver mulighed for præcis akustisk tuning, der smelter den skarpe, åbne detalje, der karakteriserer højtydende, balancerede armatur-IEM'er med en musikalsk varme og flydende virkning, som andre fabrikanter ikke matcher. Derudover indeholder M-EAR 4D et indbygget afbalanceret armaturdesign til basdriverne, med et hulrum i silikonen, der er justeret til føreren - dette er unikt for ACS.

Sound Stage Imaging, en anden ACS-funktion, der er integreret i begge M-EAR-modeller, er SSI (Sound Stage Imaging); en afstemningsteknik stammer fra ACS's målrettede manifoldteknologi. Dette udvider soundstage og skaber mere plads omkring individuelle instrumenter og stemmer, forbedrer sonic definition og følelsen af ​​at være til stede ved en levende musikalske ydeevne. Resultatet for M-EAR 2D er et par diskrete IEM'er, der leverer spændt, stramt bas, fængslende mellemkreds klarhed og skarp, ren højfrekvent detaljer uden harmonisk indblanding.

Tilbehør: Der er også en in-line mikrofon til håndfri opkald, som er designet til at fungere godt i støjende omgivelser. 2D leveres med et 1,45m aftageligt kabel, seks par hukommelseskum øre tips i tre forskellige størrelser og en taske.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Audiolab
Vægt 2.0000
Impedans 112 Ohms (@1kHz)
Frekvensomfång 20Hz-20kHz
Bluetooth Ikke tilgængeligt