Træt af for høje priser?

DIREKTE-TIL-DIG HIFI


HiFifreaks blev startet af få simple grunde. Avancerne i hi-fi branchen er tårnhøje, og servicen er ikke tilstrækkelig god. HiFifreaks mål er at ændre dette, ved at sætte nye standarder indenfor service og billige konkurrencedygtige priser. Derfor valgte HiFifreaks at gå DIREKTE-TIL-DIG og nedsætte prisen med den normale forhandleravance. I stedet for at have en stor flot butik, der kun gør vi skal tjene mere på tingene, har vi valgt et koncept med lave direkte-til-dig priser.

Idéen bag HiFifreaks kom fra Thomas Sillesen og Daniel Nielsen. Både Daniel og Thomas har hele hans liv haft stor interesse i alt hi-fi og Michael tiltog sig interessen, under hans praktiktid som markedsføringsøkonom hos Densen. De forskellige baggrunde og kompetencer teamet besidder, har gjort det muligt at skabe en synergi i jagt mod det fælles mål.

Vi importere selv alle varer – Lave direkte-til-dig priser til dig!
Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre.
Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål.
Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!