Farve:


Lagerstatus:
KøbenhavnAntal: stk

 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:30 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi skider på købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Boston Acoustics A26

Boston Acoustics A26

Boston A 26 er for dem, der elsker den præcise lyd fra en standerhøjttaler, men samtidig også gerne vil have en god og kraftig bas i en højttaler, der kan følge selv store og dynamiske udladninger i musik og film. Samtidig er den funktionel, med en frontgrill der er monteret med magneter, hvilket gør montagen meget nem, ligesom lyden har gavn af den mere jævne overflade på frontbaflen.

 

Bas/mellemtonen er en veldimensioneret 6.5-tommer DCD-enhed (Deep Channeel Design), som formår at hive mere bas ud af enheden med mindre effekt tilført fra forstærkeren. Sammen med den højt opløste 1-tommer Kortec soft dome-diskant, betyder det en højttaler, som går godt med både film og alt slags musik, og kan både bruges som surroundhøjttalere, fronthøjttalere eller dedikerede stereo-højttalere.

 

I alle tilfælde får man en harmonisk og naturlig lyd fra en højttaler, som er i stand til at gengive kraftige transienter og fine, stille passager med stor naturlighed. Som de andre i serien, er der tale om en letdreven højttaler på 8 ohm, som har en følsomhed på 89 dB. I bassen går den ned til 51 Hz, ligesom diskanten er i stand til at gengive op til 25 kHz. Dette er en kvalitetes-højttaler, som du vil nyde at høre musik på!

 

Kan hænges op på væggen

Nemt og elegant kan den hænges direkte op på væggen, kræver blot at man skruer en skure i væggen. 


 

 

 

Hvem er Boston Acoustics? 

Boston Acoustics startede i sin tid i Boston, USA, deraf navnet. Produktionen af deres egne enheder foregår stadig hovedsageligt i Boston forstaden Peabody.

Boston Acoustics er dog i dag ejet af Denon og Marantz, hvilket har betydet er de er stormet frem de seneste par år internationalt og har høstet et hav af gode anmeldelser alle vejne, da de har fået en del af udviklingen rykket i deres hænder.

 

Anmeldelser:

What Hi-Fi? Sound and Vision (June 2011) har lavet en god anmeldelse af Boston Acoustics' A-25 højttaler, som endte ud i 5 ud af 5 stjerner. 

"beautifully accomplished performer that trades the last word in attack for a wonderfully fluid and engagingly musical presentation that positively brims with refinement." 

Læs mere herSpecifikationer

 

  • Frequency Response: 51Hz - 25kHz 
  • Recommended Amplifier: 10 - 150W 
  • Impedance: 8 ohms 
  • Sensitivity: 89 dB (SPL/2.8V/m) 
  • Woofer: 6.5'' 
  • Tweeter: 1'' Kortec softdome 
  • Dimensions (HxWxD mm): 330 x 210 x 265 
  • Weight (kg): 6,3 
RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 12, 23 og helt op til 48 måneders rentefri finansiering!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et sæt Triangle Esprit Antal Ez

Skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så deltager du i konkurrencen om at vinde et sæt Triangle Esprit Antal Ez, til en værdi á 19.990 kr. Tænk, hvis det blev dig!


    Jeg accepterer at tilmelde mig nyhedsbrev
  
  Vinderen bliver trukket 01/04-2016, og får direkte besked
GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20